Hoe kan ik eenvoudig kiezen voor milieuvriendelijker extern transport?

Omdat er zoveel tijd kruipt in de controle van facturen doen vele bedrijven dat niet of nauwelijks. Het resultaat laat zich raden: bedrijven betalen vaak te veel voor hun extern transport. De sector schreeuwt om een oplossing. Met de ontwikkeling van PhiRater hebben we daarom van ‘automatische factuurcontrole’ een topprioriteit gemaakt.

Bedrijven gaan steeds bewuster om met hun ecologische voetafdruk en werken daarvoor een toekomstgerichte strategie uit. De inzet van duurzaam extern transport is daarbij een belangrijke doelstelling. Met PhiRater is die ambitie verbazend snel en eenvoudig te behalen.

De intelligente software van PhiRater maakt het mogelijk om voor elke transport-opdracht in een mum van tijd de beste oplossing te vinden volgens de criteria die van belang zijn: budget, service, snelheid…en dus ook voor meest ecologische aanpak!

Stel: je moet iets verladen van Brussel naar Barcelona en jouw bedrijf of klant wil vooral ecologisch verantwoord vervoer. Dan geef je in onze rater de plaats van vertrek en aankomst in, de datum én het criterium waaraan het transport moet voldoen, in dit geval: de ecologische aanpak. PhiRater biedt je in enkele seconden de beste oplossingen: transportfirma’s met hun milieuvriendelijkere aanpak.

Mogelijk blijkt transport via waterwegen, zee of per trein de beste oplossing. Of vervoer via de weg, maar dan met een transportbedrijf dat zwaar investeert in vrachtwagens met zuivere motor, roetfilters en geoptimaliseerde planning (altijd ‘vol’ rijden). Je kan dan nog hun prijzen, service en snelheid vergelijken en één muisklik later is je order opgesteld en ingediend.

Benieuwd hoe jouw bedrijf vlot kan kiezen voor ecologisch transport? Probeer PhiRater gratis en ontdek meteen alle voordelen.

Share this post


DOWNLOAD OUR WHITEPAPER

The future of logistics:

5 critical insights for shippers and forwarders