De transportwereld te complex? Niet met PhiRater

Laat u niet afschrikken door de vele opportuniteiten: gebruik ze! Het dagelijks beheer van uw transport flow is geen gemakkelijke opgave. Het is complex en vraagt veel tijd, zelfs met gebruik van een volledig geïntegreerd ERP of ander management systeem. Daarom werken de meeste bedrijven vanuit ‘routine’ met het minst aantal vaste vervoerders, enkel met de bekende vervoersmodaliteiten, de meest eenvoudige tarieven …kortom: met het minste ‘gedoe’.

Laat u niet afschrikken door de vele opportuniteiten: gebruik ze!

Het dagelijks beheer van uw transport flow is geen gemakkelijke opgave. Het is complex en vraagt veel tijd, zelfs met gebruik van een volledig geïntegreerd ERP of ander management systeem. Daarom werken de meeste bedrijven vanuit ‘routine’ met het minst aantal vaste vervoerders, enkel met de bekende vervoersmodaliteiten, de meest eenvoudige tarieven …kortom: met het minste ‘gedoe’.

Complex wordt eenvoudig

Maar wat als een ‘transport intelligence tool’ u de gelegenheid geeft om alle complexiteit net optimaal te benutten en dat op een uiterst eenvoudige manier? Wat als u dankzij die tool een reductie van 10% of meer op uw totale transport kosten kan bereiken? Met PhiRater, is dit mogelijk. Welk ERP-systeem u ook gebruikt, PhiRater heeft een enorme toegevoegde waarde.

  • Onze web-applicatie verwerkt alle variabelen (de complexiteit van tarieven van transportfirma’s, hun vervoersmodaliteiten, tot brandstofprijzen, levertijden) en geeft u in een mum van tijd de meest optimale oplossing voor elk transportorder.
  • Van orders plaatsen tot facturen ontvangen: PhiRater doet het allemaal automatisch voor u. Kloppen afgesproken prijzen niet met de eindfactuur? Onze rater haalt de fouten er onmiddellijk uit.
  • PhiRater analyseert uw transport management en biedt concrete cijfers. Dankzij die rapporten krijgt u inzicht in uw totale kosten en werking. U kan dus non stop optimaliseren

Laat u overtuigen door onze gratis trial

Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring met transport audits en het oplossen van transport-vraagstukken. Met PhiRater ontwikkelden we een tool die voor bedrijven afhankelijk van extern transport een enorme kostenbesparing kan betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Share this post


DOWNLOAD OUR WHITEPAPER

The future of logistics:

5 critical insights for shippers and forwarders