Een revolutionaire tool om tranporttarieven te vergelijken?

Echte cloudgebaseerde IT-oplossingen kunnen zorgen voor een enorme tijdwinst. Niet alleen zijn deze tools praktisch in gebruik, ook zorgen ze op een laagdrempelige manier voor een soepele uitwisseling van data in de logistieke keten. Met PhiRater kun je al snel 80 procent van je orders volledig automatiseren. En dat niet alleen, dit resulteert ook in een drastische kostenbesparing.

Kom naar onze PhiRater stand op ICT & logistiek in Utrecht en probeer het uit!

De traditionele hulpmiddelen om transport te beheren sluiten niet meer aan bij de wensen van de klant. Die wil zijn leveringen sneller en steeds flexibeler zonder aan service en kwaliteit in te boeten. Het thema van de vakbeurs ICT en logistiek 2016  is dan ook ‘Disruptive Logistics’ of: hoe digitale transformatie de oude manier van werken op z’n kop zet. Het team van PhiRater kan niet ontbreken op de beurs. We stellen er dan ook onze slimme, cloud gebaseerde tool voor aan de hand van concrete demo’s.

PhiRater focust zich op bedrijven die beroep doen op externe vervoerders. Onze tool maakt het verladers mogelijk om op een andere, nieuwe manier met transportpartners samen te werken. PhiRater vergelijkt in real time de tarieven van je transporteurs en schotelt je de goedkoopste oplossing voor per transportorder. PhiRater houdt daarbij rekening met alle complexe variabelen die bij een transportopdracht horen. Maar misschien ben je niet op zoek naar het goedkoopste, maar wel naar de allerbeste service of de meest duurzame aanpak? Ook dat kan onze rater onmiddellijk voor je berekenen.

Daarna volgt een volledig geautomatiseerd proces van je order. Van het toewijzen van de opdracht tot de factuurcontrole. Alle relevante mensen uit het bedrijf kunnen op zeer aanschouwelijke visuals de rapportage van je orders volgen: hoe snel worden onze klanten bediend? Waar zijn duidelijk verbeteringen mogelijk? Met zo’n gedetailleerd analyserapport sta je sterk in de onderhandeling met je vervoerders.

De transportverantwoordelijke of supply chain manager kan zich volop focussen op de klant. Bekijken hoe het bedrijf nog beter kan inspelen op hun vraag. Uitzoeken hoe de gevraagde flexibiliteit in leveringen kan bewerkstelligd worden en bepalen welke transporteur voor welk type opdracht best wordt ingezet. Dankzij PhiRater past je workflow en modus operandi zich aan voor de uitdagingen van de toekomst.

Benieuwd naar wat PhiRater kan? Start nu al een gratis 30 dagen trial op of kom langs op onze beursstand!

PhiRater gratis uitproberen? Contacteer ons!

Share this post


DOWNLOAD OUR WHITEPAPER

The future of logistics:

5 critical insights for shippers and forwarders