Betaal ik al jarenlang te veel voor transport? Vergelijk nu je transportpartners!

Try out our intelligence tool at 'PhiRater Play'

Please fill in a valid email address and get access to our demo environment


Het beheren van transporttarieven is zo’n ingewikkelde, tijdrovende klus dat verladers al te vaak kiezen voor één dienstverlener met eenvoudige tarieven. Een gemiste kans, want in die hele complexiteit van tarieven en toeslagen, schuilen net massa’s opportuniteiten om het transportbudget te optimaliseren.

Jij hebt een bedrijf dat afhankelijk is van extern transport? Dan ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen zaak, maar ook voor tientallen transportpartners die jij inschakelt om jouw product tot bij de klant te brengen.

Jij wilt uiteraard tevreden klanten én een gezonde winstmarge. Het is daarom van uiterst belang om je vervoerspartners gemakkelijk te kunnen vergelijken. Maar zonder intelligente analyse software is dit zo goed als onbegonnen werk.

De mogelijkheid om te kunnen vergelijken

Jij hebt een concreet transportorder? Dan wil je eerst en vooral verschillende transportpartners kunnen vergelijken zodat je weet wie de beste prijs of beste service biedt. PhiRater vergelijkt alle complexe variabelen van de verschillende firma’s en presenteert op een eenvoudige, overzichtelijke manier de beste oplossing. Na levering krijg je ook analyserapporten: werd de doelstelling door je partner gehaald? Binnen het afgesproken budget?

De mogelijkheid om kosten te besparen

Al je transportpartners doen hetzelfde: ze brengen jouw product tot bij de klant in een bepaalde tijd. Maar als je weet dat transportkosten in de top vijf zitten van bedrijfsuitgaven, dan is het van absoluut belang om transportpartners te vergelijken. Want het is zeer goed mogelijk dat je al jaren te veel betaalt. Dankzij PhiRater ben je gewapend met loepzuivere analyserapporten over de werking en de kosten van je partners. Zo sta je sterk in je schoenen bij prijsonderhandelingen. Je zal verrast zijn hoeveel je kan besparen dankzij die slimme vergelijkingen.

 

De mogelijkheid om tijd te besparen

Je denkt misschien: “Ik kan toch zelf vergelijkingen maken? Daar heb ik geen intelligente software voor nodig.” Inderdaad. Je kan dat zelf doen. Weet alleen dat dit een zeer tijdrovende en complexe klus is. Dankzij PhiRater bespaar je veel tijd en moeite. Het enige wat je moet doen is eenmalig de variabelen invoeren in het programma waarna PhiRater alles voor jou berekent.

Share this post


DOWNLOAD OUR WHITEPAPER

The future of logistics:

5 critical insights for shippers and forwarders