Transportkosten verlagen: waarom zou je PhiRater NIET gratis uitproberen?

Omdat er zoveel tijd kruipt in de controle van facturen doen vele bedrijven dat niet of nauwelijks. Het resultaat laat zich raden: bedrijven betalen vaak te veel voor hun extern transport. De sector schreeuwt om een oplossing. Met de ontwikkeling van PhiRater hebben we daarom van ‘automatische factuurcontrole’ een topprioriteit gemaakt.

Een tool die in een mum van tijd alle transporttarieven vergelijkt en je de beste oplossing voorschotelt? Een transport control tower die alle mismatches tussen order en facturen automatisch filtert, die analyserapporten levert én je hele transportbeheer naar het digitale tijdperk van data sharing brengt? Waarom zou je nog twijfelen om PhiRater uit te proberen? In vijf stappen is de gratis trial bij jouw bedrijf opgestart.

  • 1. Je contacteert ons en wij komen naar je bedrijf voor een intake gesprek om alle ‘ins & outs’ te overlopen en de trial voor je op te starten.

  • 2.We assisteren met het ingeven van je database in PhiRater.

  • 3. Eens dit gebeurt is, kan je heel gemakkelijk aan de slag. Gebruikers kunnen naar hartenlust alle applicaties van onze transport control tower testen: tarieven vergelijken, rapporten opvragen, factuurcontrole automatiseren,….en dat 30 dagen lang.

  • 4.Indien gewenst bekijken we ook de integratienoden en wensen.

  • 5. Je ontdekt alle voordelen van PhiRater. Alle belanghebbenden uit de firma krijgen trouwens toegang en kunnen info halen uit PhiRater.

Na 30 dagen is de trial afgelopen en zijn we benieuwd naar je feedback! En als je wilt…starten we gewoon op!

Op dit ogenblik lopen er zo’n 45 trials. Stuk voor stuk bedrijven die afhankelijk zijn van externe transportpartners en die willen ontdekken hoe PhiRater hun transportkosten kan doen dalen, het transportbeheer efficiënter kan maken en de administratieve workflow drastisch kan doen inperken. Benieuwd hoe andere bedrijven het gebruik van PhiRater ervaren? Lees hier!

PhiRater gratis uitproberen? Contacteer ons!

Share this post


DOWNLOAD OUR WHITEPAPER

The future of logistics:

5 critical insights for shippers and forwarders